andelakos

New Member
Περιοχή
ILION, Athens
Μοτοσυκλέτα
BMW, ΥΑΜΑΗΑ, HONDA
Καλώς σας βρήκα και εγώ στην νέα (παλιά) μοτοπαρέα ....

Όντας παθιασμένος αναβάτης γίνομαι ένας μοναχικός ταξιδιώτης με τον μηχανοκίνητο «βουκεφάλα» μου και νοιώθω τον χρόνο μου να μεγαλώνει, νοιώθω να φεύγω από τους τέσσερις τοίχους της καθημερινής μου ζωής που είναι σαν να με πνίγουν, και γίνομαι πολίτης ενός μεγαλύτερου κόσμου.

Στα ταξίδια μου βλέπω με τα μάτια ορθάνοιχτα. Σαν πεινασμένο στόμα καταβροχθίζουν τη γη και τον ουρανό. Έχω την αίσθηση ότι τρώω τον κόσμο και ότι χωνεύω τα χρώματα όπως χωνεύει κανείς το φαγητό.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι παντού σήμερα, σ’ ολόκληρο τον κόσμο, η μεγαλύτερη τάση του ανθρώπου της πόλης και η πιο μεγάλη επιθυμία του είναι η πραγματική ανάγκη για τα ταξίδια. Οι άνθρωποι του 21ου αιώνα θα είναι ταξιδιώτες με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας – είτε με τα πόδια, είτε με ποδήλατο ή μοτοσικλέτα ή με αυτοκίνητο ή τραίνο, πλοίο ή αεροπλάνο …

Και, όπως πάντα, όλοι μας με μια ακατάσχετη περιέργεια θα αναζητάμε μια νέα περιπέτεια σε καινούργιους τόπους. Και σε όλα αυτά η υπόσχεσή μου είναι μία:

Πάντα θα ταξιδεύουμε μαζί, έστω νοερά, μέχρι εκεί που δεν φτάνει ο νους σας.

Καλό Ταξίδι σε όλους σας,

Αντωνόπουλος Ηλίας – Αντέλι

Παραδοσιακός «Ρομαντικός» Ταξιδιωτικός Αρθογράφος – Φωτορεπόρτερ – Μοτο Περιηγητής – Ερευνητής πεδίου – Μοτο Ξεναγός