scarab1987
Member
Καλησπέρα. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιον μάστορα για αμορτισέρ στην Αθήνα? Θέλω να αλλάξω λάδι στις ημι ενεργητικές αναρτήσεις.
Υπάρχει κάποιο κιτ βελτιωτικών πιστονιών διαθέσιμο στην Ελλάδα? Γιατί μόνο στην Ρωσία εχω βρει μέχρι τώρα.Μεσα στην εβδομαδα θα ετοιμαστουν οι δικες μου (μπρος πισω) και θα ανεβασω ενα θεματακι
Δυστυχως το να βαλεις χερι και να τις φτιαξεις διαφερει παρα πολυ απο μαγαζι σε μαγαζι και φυσικα σε τελικο κοστος
Η μοτοσυκλέτα έχει τωρα 23.000 χλμ και νιώθω ότι η ανάρτηση έχει ήδη χάσει πολύ από την ομαλότητα στην λειτουργία της. Σε όλες τις μοτοσυκλέτες μου αλλάζω λαδι στο αμοστισερ καθε 30.000χλμ περίπου και εχω παρατηρήσει ότι είναι παντα σε τραγικη κατάσταση. Το πολύ φόρτωμα και το χωμα ταλαιπωρεί πολύ το λάδι.να ρωτήσω κάτι;
θέλεις να αλλάξεις λάδι στην ανάρτηση σε μηχανάκι που ειναι ακόμα στην εγγύηση; ποιός ειναι ο λόγος αν επιστρέπεται;
Δεν το γνωρίζω αλλά αν περιμένω να περασουν 3 χρόνια θα εχω περίπου 70.000χλμ. Φαντάσου τότε πως θα ναι η ανάρτηση.η εγγύηση σου συνεχίζει να ισχύει εφ οσον κάνεις παρέμβαση;
Εγω μονο απο συγκεκριμενο ατομο αγγλια γνωριζω, μαλιστα ειναι κατασκευης του (απο τον προμηθευτη της Wilbers για την ακριβεια απλα για λογαριασμο του)Υπάρχει κάποιο κιτ βελτιωτικών πιστονιών διαθέσιμο στην Ελλάδα? Γιατί μόνο στην Ρωσία εχω βρει μέχρι τώρα.
Ποιος είναι από Αγγλία?Εγω μονο απο συγκεκριμενο ατομο αγγλια γνωριζω, μαλιστα ειναι κατασκευης του (απο τον προμηθευτη της Wilbers για την ακριβεια απλα για λογαριασμο του)
Διορθωνει τα περισσοτερα σημεια στα οποια πασχουν οι εργοστασιακες και πολυ καλα κανεις που το κοιτας
Ελλαδα οσους ρωτησα δε μπορουσε κανενας να εγγυηθει τιποτα