Akis
The World is yours...
Είσαι κακοπροαίρετος και αρχαιοκάπηλος!!!Και έχεις εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει.

Είσαι κακοπροαίρετος και αρχαιοκάπηλος!!!Και έχεις εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει.
Είσαι κακοπροαίρετος και αρχαιοκάπηλος!!!![]()
και όμως 1250 είναι. Τελικά τα φαινόμενα μπορεί και να απατούνΑν ήταν 1150 εύκολο τώρα το 1250 πρέπει να υπολογίσουμε πόσες μέρες θέλει συνεργείο για να αλλάζει άξονες συν τα υπολοιπα
Εδω βρίσκουμε μια μηχανή με 60.000 χιλιόμετρα για αγορά ,,,,και λέμε απαπαπα πολλά είναι ..... κάποια με κατω από 30....
Δυστυχώς όσο παλιότερα τόσο το καλύτερο εγώ αυτό έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια ..Οσο περναει ο καιρος και βλεπω τα θεματα που βγαζουν τα lc οι φοβοι μου οταν προτοειδα την αρχιτεκτονικη του υγροψυκτου boxer επιβεβαιωνονται... μια τα πηνια ειναι χωμενα στα εγκατα του κινητηρα, τα χιτωνια ειναι ενιαια με τον κορμο...το επομενο που φοβαμαι ειναι το shift cam... ολα αυτα σε μια προσπαθεια να εκμοντερνιστει μια αποδεδειγμενα αξιοπιστη συνταγη κινητηρα, για να γινει πλεον ενα αναλωσιμο μηχανημα.
Αυτης της αποψης ειμαι κι εγω δυστυχως! Οσο πιο παλιο, τοσο πιο καλο! Προσπαθησα μεσα μου να γινω πιο "ανοιχτομυαλος" και να το δω λιγο διαφορετικα, οτι το καινουριο ειναι αλλιως, αλλα τελικα δεεεεν... δωσ'τε μου αναλογικα καντραν, μπουζοκαλωδια και σασμαν με αισθηση τρακτερ...θα το αντεξωΔυστυχώς όσο παλιότερα τόσο το καλύτερο εγώ αυτό έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια ..
Αγαπάω και λατρεύω τα gs αλλά τα κάνουν όλο και πιο αναξιόπιστα , όπως και στους τεχνικούς ελέγχους τα οποία υποτίθεται ελέγχουν ..
Εγώ πάντως πήρα τη πικρία μου και έστρωσα …
Φίλε μου, προσωπική μου άποψη αν θέλεις περισσότερο χώμα ειναι μονόδρομος τα ktm..!!Δυστυχώς όσο παλιότερα τόσο το καλύτερο εγώ αυτό έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια ..
Αγαπάω και λατρεύω τα gs αλλά τα κάνουν όλο και πιο αναξιόπιστα , όπως και στους τεχνικούς ελέγχους τα οποία υποτίθεται ελέγχουν ..
Εγώ πάντως πήρα τη πικρία μου και έστρωσα …
Καλημέρα φίλε μου , δεν έχω θέμα με τη BMW μου κάνω τα πάντα και κυρίως χώμα , το θέμα είναι ότι δεν είναι αξιόπιστο .. τουλάχιστον σε εμένα .. τώρα με το νέο μοτέρ θα δείξει ..Φίλε μου, προσωπική μου άποψη αν θέλεις περισσότερο χώμα ειναι μονόδρομος τα ktm..!!
Συμφωνώ απόλυτα για το 890..εντυπωσιακό και ελαφρύ.!!Στο τενερε δε το μόνο που με ενόχλησε είναι στην όρθια θέση οδήγησης βρίσκει η μπότα στο καπάκι της καμπάνας..Καλημέρα φίλε μου , δεν έχω θέμα με τη BMW μου κάνω τα πάντα και κυρίως χώμα , το θέμα είναι ότι δεν είναι αξιόπιστο .. τουλάχιστον σε εμένα .. τώρα με το νέο μοτέρ θα δείξει ..
Επειδή οδήγησα το 890 adv r και τρελάθηκα είναι μάλλον το επόμενο μηχανάκι .. όπως και το tenere μου αρέσει και είναι τέρας αξιοπιστίας ..
Θα δούμε , πιο πολύ απ όλα όμως μου αρέσει το Gs μου και για αυτο δεν το έχω στείλει ακομα.. κανείς τα πάντα ..
αν βγάλει θέματα πάλι θα φύγει
Πως ήταν το tenere γενικά πως το είδες ;Συμφωνώ απόλυτα για το 890..εντυπωσιακό και ελαφρύ.!!Στο τενερε δε το μόνο που με ενόχλησε είναι στην όρθια θέση οδήγησης βρίσκει η μπότα στο καπάκι της καμπάνας..
Καταπληκτικό είναι..!!το ktm καλύτερο οδηγικά ..απλά το tenere είναι value for money..και φυσικά δεν παθαίνει τίποτα.. αξιοπιστία στο μεγιστοΠως ήταν το tenere γενικά πως το είδες ;
Λένε ότι έχει ψηλό κεντρο βάρους γενικά
Αλλά πρέπει να είναι καλό .. δεν το έχω οδηγήσει ..
Εντυπωσιάστηκα από το 890
Η αλήθεια είναι ότι το μηχανάκι που μου αρέσει το έχω όποτε θα εξαντλήσω τα πάντα μαζί του και θα δούμε…Καταπληκτικό είναι..!!το ktm καλύτερο οδηγικά ..απλά το tenere είναι value for money..και φυσικά δεν παθαίνει τίποτα.. αξιοπιστία στο μεγιστο
Το μηχανάκι που έχεις είναι έρωτας ..!!κάνει τα πάντα..!!απλά προσωπικά στο χώμα επειδή είμαι λίγο κανίβαλος το θέλω ελαφρύ..!!Η αλήθεια είναι ότι το μηχανάκι που μου αρέσει το έχω όποτε θα εξαντλήσω τα πάντα μαζί του και θα δούμε…
Ναι το ξέρω κάνω τα πάντα μαζί του …μέχρι στιγμής πηγαίνω όπου πάνε τα αλλά τρώει ξύλο πολύ ..όσο μπορώ το έχω ελαφρύνει , αλλά πραγματικά θεωρω ότι κάνει τα παντα καλά ..Το μηχανάκι που έχεις είναι έρωτας ..!!κάνει τα πάντα..!!απλά προσωπικά στο χώμα επειδή είμαι λίγο κανίβαλος το θέλω ελαφρύ..!!