Μοτοσυκλέτα
Gs 1100
σ ευχαριστω για τη βοηθεια.ουτε που ξερω φιλε μου. στο ανεβασμα της φωτο μου λεει υπερβαση οριου mb, και στη διαγραφη για καποιο λογο δε τη κανει η εγω δε τη κανω καλα.

Alpe

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Πατρα
Μοτοσυκλέτα
R 1300 GS ADV Triple Black
Το κακο με τις πλατφορμες των φορουμ ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις απλα αντιγραφη κ επικοληση. Πρεπει μεσω image shack ή photo bucket. Πρεπει δηλαδη να την ανεβασεις πρωτα εκει κ μετα να την ποσταρεις στο φορουμ. Μπορεις βεβαια απο το κινητο μεσω tapatalk. Εγω συνηθως αυτο κανω κ ελαχιστα τα υπολοιπα. Στο photo bucket ας ας πουμε κανε log in κ θα δεις καπου "upload". Αφου κανει αυτο καπου στα δεξια σου γραφει "Links to share this album" πατωντας αριστερο κλικ στο κανει αντιγραφη στην δευτερη επιλογη. Πας στο φορουμ εκει που θες να ποσταρεις κ πατας στο εικονιδιο με το κεφαλαιο "Α". Στο 8 πινακακι σου εχει ενα εικονιδιο με εναν ηλιο κ ενα βουναλακι. Πατας κ κανεις επικοληση. Εισαι ετοιμος.
Οσο για την διαγραφη η πλατφορμα επιτρεπει αλλαγες ή διαγραφες εντος 15' απο το ποσταρισμα. Αν ξεπερασεις αυτον τον χρονο στειλε μου πμ η παρε με τηλ να στο διαγραψω εγω.
Οπου κολλησεις ειδοποιησε με μην το σκεφτεις.
Ελπιζω να σε κατατοπισα χωρις να σε κουρασα