Εκδρομη το τριήμερο του Αγ.Πνευματος στην Ξανθη 2-3-4-5 Ιουνιου

mdoctor

Well-Known Member
Περιοχή
kilkis
Μοτοσυκλέτα
GS 1250 ADV rallye
R 45 '78
Χαμόγελα

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gaft

Active Member
Περιοχή
thessalonikh
Μοτοσυκλέτα
GSA 1200 '18
Επιστροφή για εμάς σπίτι! φτάσαμε όλα καλά! περάσαμε υπέροχα.
Χαρήκαμε που είδαμε παλιούς φίλους, και γνωρίσαμε νέους. ευχαριστούμε πολύ για όλα και ιδιαίτερα τους διοργανωτές για το τρέξιμο!
Με το καλό στην επόμενη
Γιώργος Μαριλένα

soulo

Well-Known Member
Μοτοσυκλέτα
GS 1200 ADV 2008
Μπραβο στην παρέα για την μάζωξη και ειδικότερα σε αυτούς που τρέξανε και αγχωθηκανε για να γίνει αυτή η όμορφη εκδρομή...... Μέσα από τις όμορφες φωτό ειμασταν και εμείς μαζί σας και στεναχωριομασταν που δεν τα καταφέραμε σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη εκδρομή!!!
Καλή επιστροφή σε όλη την παρέα!!

pavlosGS

Well-Known Member
Περιοχή
Αλεξανδρουπολη
Μοτοσυκλέτα
ΧΤΖ 1200 Super Tenere
Καλημέρα είμαι στη βάση, όλα καλά καλή συνέχεια στους μακρινούς και συγχαρητήρια στο διοργανωτή και τα άτομα που βοήθησαν.
ΥΣ Κώστα ευχαριστούμε και για τα καλούπια που μας έφερες!!!!

maddog

Active Member
Περιοχή
Xanthi
Μοτοσυκλέτα
R1250gs
Καλημέρα στην παρέα.Θελω με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες στην εκδρομή.Ηταν τιμή και χαρά μου που συμμετείχα όσο μπορούσα στις δράσεις της παρέας.Μακαρι να μπορούσα περισσότερο.Η παρέα ήταν υπέροχη.Χαρηκα πολυ που είδα παλιούς φίλους αλλά και που γνώρισα νέους... Έχουμε αφήσει αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς σε ότι αφορά τον νομό Ξάνθης και τα must to see....Ο χρόνος ήταν περιορισμένος αλλά επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά.Ακουσα πολλά ευχαριστώ από τους συμμετέχοντες αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως (Η ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΌΛΗ ΔΙΚΉ ΜΟΥ)....Θα χαρώ και ανυπομονώ να ξανα ανταμώσουμε και να βολτάρουμε παρέα.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ.