Δεν υπάρχει γιατρειά

Al Bandy

Well-Known Member
Περιοχή
Κρήτη
Μοτοσυκλέτα
R 1100 RT
Σε δημόσιο κτίριο εδώ στην περιοχή υπάρχει χώρος στάθμευσης για μηχανάκια, περιφραγμένος με τρεις εισόδους. Πάς να φύγεις και έχουν κλείσει και τις τρεις εισόδους· όχι την μία αλλά και τις τρεις, ρε φίλε!!! Και τις τρεις!!!
Κι αυτό είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα γι' αυτόν τον τόπο!

Michael75

Well-Known Member
Περιοχή
Athens
Μοτοσυκλέτα
R1200 GSA '07

Καλαμάτα: 92χρονος οδηγός κατέβηκε σκαλιά με το αυτοκίνητό του!​

Ένας ηλικιωμένος μάλλον μπερδεύτηκε λόγω ηλικίας​

Καλαμάτα: 92χρονος οδηγός κατέβηκε σκαλιά με το αυτοκίνητό του!

Είχε άγιο καθώς δεν τραυματίστηκε - Μάλλον μπερδεύτηκε λόγω ηλικίας και βρέθηκε να κατεβαίνει τα σκαλιά του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με το αυτοκίνητό του. Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/3) όταν ένας ένας 92χρονος οδηγός για άγνωστο λόγο δεν αντιλήφθηκε ότι υπήρχαν σκαλιά μπροστά στο Δημοτικό Ωδείο και συνέχισε την πορεία του προς αυτά, με αποτέλεσμα να βρεθεί κυριολεκτικά να αιωρείται.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tharrosnews.gr, ο ηλικιωμένος στην Καλαμάτα με τη βοήθεια περαστικού βγήκε από το αυτοκίνητό του του χωρίς να έχει τραυματιστεί, ενώ στο σημείο του συμβάντος έφθασε και η Αστυνομία.
Να σημειωθεί, ότι εκείνη την ώρα γίνονταν μαθήματα στο Ωδείο, αλλά ευτυχώς δεν περνούσε από το σημείο κάποιος μαθητής ή περαστικός.

Άραγε ποιος έδωσε άδεια να οδηγεί σε αυτή την ηλικία ?​

Adv ο μπάρμπας …

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA TRIPLE BLACK
Είναι λυπηρό αυτό που θα γράψω, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς να αλλάξει ο τόπος.
Το τρένο στα Τεμπη θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι γεμάτο από τέτοια μυαλά μήπως και γίνει εκκαθάριση, αλλά κρίμα που έφυγαν νέοι άνθρωποι με νέα μυαλά και ιδέες, μη βγαλμένοι για τα καλά στην κοινωνία.
Καμαρώστε τον !!!

https://youtube.com/shorts/2KP5Ilhkssk?feature=share

Προδρομος

Well-Known Member
Περιοχή
ΒΥΡΩΝΑΣ
Μοτοσυκλέτα
R1200GS
Είναι λυπηρό αυτό που θα γράψω, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς να αλλάξει ο τόπος.
Το τρένο στα Τεμπη θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι γεμάτο από τέτοια μυαλά μήπως και γίνει εκκαθάριση, αλλά κρίμα που έφυγαν νέοι άνθρωποι με νέα μυαλά και ιδέες, μη βγαλμένοι για τα καλά στην κοινωνία.
Καμαρώστε τον !!!

https://youtube.com/shorts/2KP5Ilhkssk?feature=share
Δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις, να κλαψεις η να νευριασεις.....

Al Bandy

Well-Known Member
Περιοχή
Κρήτη
Μοτοσυκλέτα
R 1100 RT

Προσπαθείς να μας ανεβάσεις την πίεση πρωί-πρωί, ε? Πού έβαλα τα χάπια μου?

Δυστυχώς, η Ελλάδα κατοικείται σήμερα από τέτοιους ανθρώπους σε ποσοστό 70%, ίσως και παραπάνω. Και όχι μόνο στην οδήγηση αλλά σε ό,τι κάνουν, γιατί αυτό είναι νοοτροπία που σε ακολουθεί παντού, σε ό,τι κάνεις.
Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανείς να τους βάλει στην θέση τους, γιατί και οι αρχές (αστυνομία κλπ) είναι κι αυτοί Έλληνες.

Γι' αυτό είναι τα χάλια μας αυτά που είναι ως κοινωνία, οικονομία, κράτος, θεσμοί. Πρώτοι σε όλα τα αρνητικά, τυχαίο? Παιδική παχυσαρκία, κάπνισμα, τροχαία ατυχήματα, διαφθορά...
Και καμιά πρωτιά σε κάτι θετικό. Οι Έλληνες που διαπρέπουν (επιστήμονες, ερευνητές, γιατροί κλπ) έχουν φύγει στο εξωτερικό.

Για 5.617.436η φορά θα πω, μαύρη η ώρα που γύρισα στην Ελλάδα (και τώρα δεν μπορώ να φύγω).
Όποιος έχει ζήσει εξωτερικό και έχει δει την διαφορά καταλαβαίνει.

Al Bandy

Well-Known Member
Περιοχή
Κρήτη
Μοτοσυκλέτα
R 1100 RT
Και σε συνέχεια τών παραπάνω, ας δούμε μερικές φωτογραφίες από ένα ταξίδι μου στην Ευρώπη πριν πολλά χρόνια. Όλες είναι από το ίδιο ταξίδι (έχει σημασία).

Σταματώ στην Βουλγαρία σε βενζινάδικο-χώρο ξεκούρασης, βλέπω αυτό:

4 - Αντίγραφο.jpg

Σταματώ στην Ουγγαρία σε παρκάκι - σημείο ξεκούρασης και ανεφοδιασμού νταλικών, βλέπω αυτό:

28a - Αντίγραφο.jpg

Σταματώ στην Πολωνία, σε χώρο με καφέ, βενζινάδικο κλπ, βλέπω αυτό:

42.JPG

Επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από αρκετές μέρες και καμιά δεκαριά χώρες, σταματώ στον Σκαμαραγκά για ξεκούραση και βλέπω αυτό:

81 - Αντίγραφο.jpg

Το άρθρο και οι φωτό έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό ΜΟΤΟ σε δύο συνεχόμενα τεύχη (τεύχος 444, αν θυμάμαι καλά). Εγώ δε, αμέσως μετά, έκλεισα ραντεβού για ψυχίατρο με συμπτώματα κατάθλιψης και θυμού.

Al Bandy

Well-Known Member
Περιοχή
Κρήτη
Μοτοσυκλέτα
R 1100 RT
Και άλλη μια κωμικοτραγική ιστορία από τα αμέτρητα ταξίδια μου. Σε ένα σταθμό διοδίων κάπου στις Ιταλικές Άλπεις, δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα με το μηχάνημα και τα χρήματα που έβαλα.

Προσπαθούμε με τον υπάλληλο να συνεννοηθούμε και να βρούμε λύση, γιατί όλα γίνονται αυτοματοποιημένα, αυτός δεν μιλούσε αγγλικά, εγώ μέτρια ιταλικά, οπότε προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη στην ιταλο-αγγλο-ελληνο-νοηματική.

Αυτό, όπως είναι φυσικό, πήρε λίγο χρόνο και όλα τα αυτοκίνητα περίμεναν καρτερικά στην ουρά χωρίς διαμαρτυρίες. Και ξαφνικά, ακούω μια φωνή από τρία-τέσσερα αυτοκίνητα πίσω, "φίλε, κάνεις στην άκρη να περάσω"?

Στην κορυφή τών Άλπεων, ρε φούστη μου! Με ακολουθούν παντού, δεν γλυτώνω με τίποτα από τον ηλίθιο! Και ήταν τρίτος - τέταρτος στην ουρά ο μ@λάκας! Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε όση ώρα περίμενε, παρά μόνο ο μ@λάκας τέσσερις θέσεις πίσω! Στην κορυφή τών Άλπεων, ρε φίλε!

Al Bandy

Well-Known Member
Περιοχή
Κρήτη
Μοτοσυκλέτα
R 1100 RT

Έχω ξαναπεί (και δεν ξέρω πόσες φορές ακόμη θα το πω): επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι 42 στους 100 οδηγούς δεν έχουν την απαιτούμενη νοημοσύνη για να οδηγούν. Σαρανταδύο! Ούτε ένας ούτε δύο· σαρανταδύο! Και όμως οδηγούν!

Κουϊζ: γιατί οδηγούν? Οέο!

Η απάντηση αργότερα. Ας το συζητήσουμε λίγο.